NANOIL HAIR OIL

De perfectie en effectiviteit in de beste versie; Nanoil Hair Oil. Bepaal de porositeit van je haar en kies een van de drie versies die perfect bij de benodigdheden van jouw haar past.

Onthoud dat de beste haarzorg aansluit bij jouw haarstructuur.

Nanoil olie voor alle haartypes

Het enige echte product dat aansluit bij haarporositeit – Nanoil

Het levert een glans en zachte haren, maar werkt ook in het haar, de hoofdhuid en de haarzakjes. Daardoor levert het een dubbele werking: het kan dienen als intensieve genezing, of als een lichte, verfraaiende olie. Elke versie van Nanoil Hair Oil bestaat uit natuurlijke oliën die rijk zijn aan essentiële vetzuren, vitaminen en extra stoffen, die bijvoorbeeld zorgen voor een snellere haargroei. Hierdoor is de prijs van Nanoil erg competitief!

Verkrijgbaar in drie verschillende versies:

 • voor haar met lage porositeit,
 • voor haar met gemiddelde porositeit,
 • voor haar met hoge porositeit.

De werking van Nanoil Hair Oil

… is het resultaat van de ingrediënten die, dankzij de eigenschappen en samenstelling van vetzuren, bij haar van verschillende structuren passen. Het gevolg is dat Nanoil Hair Oil in staat is om door te dringen tot in de diepste keratinevezels. Di betekent niet dat het alleen maar binnenin het haar werkt. Nanoil maakt ook de externe structuur glad. Het bedekt je haar met een beschermende laag en verbetert je kapsel in slechts 30 dagen!

Elk van drie oliën biedt een complexe werking, maar richt zich op verschillende problemen. Waarom? Haartypes van verschillende structuren hebben ondersteuning nodig, gericht op hun precieze problemen. Wat betekent dit in de praktijk?

 • Nanoil Voor Haar met Lage Porositeit vermindert föhntijd, beschermt van zonlicht, voorkomt vochtverlies, maakt het stylen gemakkelijker en versterkt je volume;
 • Nanoil Voor Haar met Gemiddelde Porositeit versterkt haarzakjes, brengt elasticiteit, voegt een glans en zachtheid toe, levert hydratatie en vermindert kroes en haarbreuk;
 • Nanoil Voor Haar met Hoge Porositeit herstelt beschadigde haarstructuren, verrijkt het haar met keratine, vermindert haaruitval, kroes, droogheid en dofheid, hydrateert en versterkt.

Nanoil Hair Oil richt zich op de bescherming van haren die worden blootgesteld aan schadelijk zonlicht, toxines et cetera. Het versnelt föhnen, maakt styling gemakkelijker en houdt je hoofdhuid gezond. De hoofdhuid is waar de haarzakjes (die voedingsstoffen en vocht nodig hebben) en de talgklieren (die zwaar en stijl haar vettig maken) zich plaatsvinden. Nanoil Hair Oil controleert de zuurgraad van de hoofdhuid en reduceert talgproductie, wat kan leiden tot verminderde roos.

Het versterkt zwakke haarvezels, voedt de haarzakjes, herstelt schade in de haarstructuur en verbetert de water-vetbarričre aan de oppervlakte. Er is geen ander olieproduct dat zo’n intensieve haargenezing levert. Je hebt geen last meer van gespleten punten, beschadigd of broos haar als je Nanoil gebruikt. Het levert alle nodige nutriënten, vermeerdert elasticiteit en versnelt de haargroei. Het werkt vóór het wassen als een voedende behandeling, of na het wassen als de basis voor de styling.

De samenstelling van Nanoil Hair Oil

… bestaat uit de beste selectie van natuurlijke oliën die passen bij de haarporositeit. Elke versie van Nanoil bevat natuurlijke oliën van de hoogste kwaliteit met een bepaald aantal vetzuren. Daarom bevat Nanoil voor Haar met Lage Porositeit plantaardige boters en oliËn die rijk zijn aan verzadigde vetzuren, terwijl Nanoil voor Haar met Hoge Porositeit een meerderheid van omega-3 en omega-6 vetzuren bevat. Elke stof is toegevoegd met een reden. Elke formule bevat extra actieve ingrediënten die de effecten versterken. Nanoil Hair Oil is vrij van siliconen en parabenen, het is volledig natuurlijk.

Actieve ingrediënten:

 • Natuurlijke plantaardige oliën:
  9 in Nanoil voor Haar met Lage Porositeit (Den, kokosnoot, Argan, Castor, Shea, Maracuja, Babassu, Monoi, Cupuacu), 6 in Nanoil voor Haar met Gemiddelde Porositeit (Macadamia, Argan, Marula, Jojoba, Maracuja, kokosnoot) en 6 in Nanoil voor Haar met Hoge Porositeit (Amandel, Argan, teunisbloem, avocado, Maracuja, katoenzaad).
 • Vitaminen en extra stoffen:
  panthenol, zijde, keratine, vitamine A en E, lanoline, uv-filter
 • Innovatieve versterkende ingrediënten:
  Kerastim anti-haaruitval, Baicapil voor haargroei.

Nanoil Hair Oil

… is een lichtgewicht en perfect geabsorbeerd product. Dit lijkt vanzelfsprekend, gezien de goed geselecteerde ingrediënten. Alle componenten passen bij de haarporositeit, waardoor Nanoil zo effectief werkt en het haar niet verzwaart. Het dringt gemakkelijk door tot in de haren, geeft ze een fluweelachtige bedekking en verbetert het uiterlijk al na het eerste gebruik. Verder heeft het een heerlijk aroma dat het haar voorziet van een frisse en fijne geur.

Gebruiksaanwijzing van Nanoil Hair Oil

… is niet aanwezig, wat een groot voordeel is. Je kunt Nanoil aanbrengen op de manier waarop jij het fijn vindt, afhankelijk van jouw benodigdheden en de tijd die je kan besteden aan je haarzorgroutine. Je kunt Nanoil aanbrengen op droog of nat haar, voor of na het wassen, voor hittebescherming of om je haar in model te brengen. Er zijn net zoveel mogelijkheden als ideeën. Dankzij de natuurlijkheid kan Nanoil Hair Oil redelijk vaak worden aangebracht, zelfs op de hoofdhuid. De regelmaat en consistentie van applicaties zijn belangrijk in de behandeling met Nanoil. Als je besluit om het elke wasbeurt aan te brengen, blijf dit dan ook doen!

De verpakking van Nanoil Hair Oil

… ziet er zeer elegant uit. Meer kunnen we er eigenlijk niet over zeggen; je moet het zien. De donkere glazen fles beschermt de vloeistof tegen schadelijk zonlicht en tegen verspilling. Het is gemaakt van stevig, onbreekbaar materiaal. De fles met gouden elementen en een natuurlijke houten dop ziet er erg mooi uit. De brede pomp zorgt voor een snelle en gemakkelijke dosering.

vind meer informatie over de effecten en ingrediënten van Nanoils op de website nanoil.nl