MACADAMIA HEALING OIL TREATMENT

Een haarolie – gewonnen uit de noten van de macadamiaboom – was de inspiratie voor Macadamia Healing Oil Treatment. Het product is gemaakt voor de intensieve hydraterende en verzachtende werking op alle haartypes. Het vermindert de droogtijd met 40-50%, beschermt tegen uv-radiatie en levert langdurige zachtheid.

Het wordt vaak gebruikt tijdens het verven, omdat het ervoor zorgt dat de kleur niet vervaagt.

De effecten van Macadamia Classic

… kunnen worden vergeleken met de effecten van een haarconditioner. Macadamia Healing Oil Treatment verzekert glans en zachtheid, al na de allereerste applicatie. Het effect is blijvend bij regelmatig gebruik. Het haar wordt gemakkelijker te ontklitten en te stylen.

De samenstelling van Healing Oil Treatment

… zit vol met siliconen, die verantwoordelijk zijn voor de verzachtende eigenschappen van het product. Gelukkig kunnen deze siliconen gemakkelijk worden uitgewassen met shampoo. Ook bevat het product vitamine E en twee haaroliën die het haar goed verzorgen. Helaas is Macadamia Healing Oil Treatment niet volledig natuurlijk. Dit komt door de toegevoegde conserveermiddelen en parfums.

Actieve ingrediënten:

  • Macadamianootolie,
  • Arganolie.

Macadamia Healing Oil Treatment

… is redelijk vloeibaar. De kleurloze en zijdeachtige formule wordt snel opgenomen door het haar. Het is een gladde en redelijk dikke haarolie die gemakkelijk op het haar te verspreiden is, zonder een vettige laag achter te laten. Het is een kost-effectief product omdat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt voor een applicatie. Het aroma doet denken aan mannelijk parfum; oriëntaals en erg intens. Het is jammer dat niet iedereen deze geur lekker vindt.

De gebruiksaanwijzing voor Macadamia Oil

… omvat twee mogelijkheden: aanbrengen op droog of op nat haar. Je moet een kleine hoeveelheid van Macadamia Healing Oil Treatment aanbrengen op het haar, over de gehele lengte. Je kunt de lokken kammen om het gelijkmatig te verspreiden. De haarolie is ook geschikt om andere producten te verrijken (verf, conditioners) en om hun effecten te versterken.

De verpakking van Macadamia Healing Oil Treatment

… is een plastic fles in de natuurlijke tinten van donkerbruin en sappig groen. Verrassend genoeg is Macadamia Healing Oil Treatment verkrijgbaar in vier groottes: 125 ml, 30 ml, 10 ml of (monster) 3 ml. De kleinere flesjes hebben geen dispenser, wat niet zo handig is. alleen de grootste versie heeft een pomp om de applicatie gemakkelijker te maken.