MOROCCANOIL TREATMENT LIGHT

Er gaan verhalen dat dit product de beste haarbehandeling met de Marokkaanse Arganolie levert. De meningen hierover zijn echter verdeeld. Het product heeft sterke herstellende en beschermende eigenschappen. Het vermindert de schade veroorzaakt door hitte, vermeerdert een glans een versterkt het haar.

Moroccanoil Treatment Light wordt aanbevolen voor licht (ook platina en grijs) en fijn haar.

De effecten van Moroccanoil

… worden tot in detail beschreven door vrouwen van over de hele wereld. De olie voor licht en fijn haar hydrateert, verzacht en geeft het haar een glans na de eerste keer aanbrengen. Het versnelt de föhntijd en maakt het kammen gemakkelijker, zonder te verzwaren. Het is een gewichtloos product, waardoor het fijne haar niet vettig wordt. Je kapsel zal beter handelbaar zijn dan ooit tevoren.

De samenstelling van Moroccanoil Treatment Light

… omvat slechts een paar ingrediënten, verrassend voor vrouwen die verwachten dat ze een rijkere formule krijgen voor deze hoge prijs. Het product bestaat uit twee natuurlijke plantaardige stoffen; een olie en een extract. Siliconen (redelijk lichtgewicht), kleurstoffen, aroma’s en conserveermiddelen zijn in overvloed aanwezig in de cosmetica. Voor zo’n luxueus en duur product, valt de samenstelling erg tegen.

Actieve ingrediënten:

  • Arganolie,
  • Lijnzaadextract.

Moroccanoil Treatment Light

… ruikt lekker. Er is echter niets speciaals aan het aroma: sommige vrouwen zeggen dat het doet denken aan cologne voor mannen. Het heeft geen intense kleur. De olie is redelijk lichtgewicht, maar als je te veel aanbrengt, kan het de lokken verzwaren. Daarom is het cruciaal om de olie met mate aan te brengen.

De gebruiksaanwijzing voor Moroccanoil Treatment

… is duidelijk uitgelegd op de website van het product. 1-2 pompjes zijn voldoende voor één applicatie. Je kunt de olie op schoon haar aanbrengen na het wassen en drogen met een handdoek, vanaf het midden van de lengtes naar beneden. De cosmetica kan niet worden aangebracht op de hoofdhuid, wat logisch lijkt als je naar de ingrediënten kijken. Je hoeft het niet uit te wassen. Je kunt het haar föhnen of aan de lucht laten drogen. Moroccanoil werkt ook als je het toevoegt aan andere haarproducten.

De verpakking van Moroccanoil Treatment Light

… is een platte en redelijk oncomfortabele fles, gemaakt van donker glas die het product zou moeten beschermen tegen schadelijk zonlicht. Helaas werkt het niet in dit geval: het is een vettige olie en de fles past niet in de vorm van je hand. Het is gemakkelijk te breken. De standaard capaciteit van Moroccanoil Treatment Light is 100 ml. Het is ook verkrijgbaar in een versie van 25 ml. Beide varianten komen met een pomp, die kan worden vervangen door een dop. Helaas is de kleinere fles niet zo gemakkelijk te gebruiken.