KEVIN MURPHY YOUNG AGAIN

Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil blijft niet onopgemerkt, dankzij het originele ontwerp. De behandeling is gebaseerd op de olie uit de Immortellebloemen, en een paar extra plantaardige stoffen het levert voedingsstoffen en verjongt het haar.

Helaas is dit een van de duurste oliën en de werking is gericht op slechts één probleem.

De effecten van Young Again

… zijn gebaseerd op de antioxidant-eigenschappen van Immortellebloemen. Dankzij deze, voorkomt de olie oxidatie, bevecht het schadelijke vrije radicalen en verhindert het de hoofdhuid en het haar van veroudering. Helaas zijn dit soort veranderingen niet duidelijk zichtbaar. Kevin Murphy Young Again levert volume en zachtheid als het regelmatig wordt gebruikt. Verder verzorgt en beschermt het de haren. Het dient als schild tegen omgevingsfactoren en hittestyling. Het haar zou er jonger uit moeten gaan zien dankzij de olie.

De samenstelling van Kevin Murphy Hair Oil

… is rijk aan natuurlijke plantenextracten. Het bevat slechts twee oliën, zonder de nutteloze essentiële oliën. Zelfs de Immortelleolie blijkt een extract te zijn. Verder zijn er nog zeven plantenextracten die een nog armzaligere werking leveren. Dat is het einde van de natuurlijke ingrediënten. Verder is Kevin Murphy Young Again gebaseerd op een aantal siliconen. Om het nog erger te maken, bevat het vele potentieel schadelijke stoffen, zoals parfums en conserveermiddelen.

Actieve ingrediënten:

  • Paardenkastanjezaadextract,
  • Burolie,
  • Appelextract,
  • Groene thee-extract,
  • Saffloerzaadolie,
  • Citroenextract,
  • Immortellebloemextract,
  • Suikerrietextract,
  • Druivenpitextract.

Kevin Murphy Young Again

… wordt vaak vergeleken met een regulier haarserum uit de drogisterij. Dit is een nadeel, als je naar de prijs kijkt. Ook de geur is geen pluspunt; het zal niet iedere vrouw aanspreken. Sommige vrouwen vinden het fris en prettig, terwijl anderen de geur omschrijven als erg irriterend. Vrouwen die vaak lichtgewicht oliën gebruiken, zullen ook geen fan zijn van de consistentie. Kevin Murphy Young Again Oil is erg dik, net een soort stroop, waardoor het moeilijk is aan te brengen. Dit is ook de reden waarom het product verzwarend kan werken.

De gebruiksaanwijzing voor Young Again Hair Oil

… kan in het kort worden gevonden op de officiële website. Volgens de informatie moeten we Kevin Murphy Young Again Oil aanbrengen op fris gewassen haar, voordat we enige haarproducten aanbrengen. Het is aan te raden om de olie nog een keer aan te brengen na het föhnen en stylen, om de lokken glad te maken en kroes te voorkomen. Het product is niet volledig natuurlijk, dus het is niet geschikt om te gebruiken voor hoofdhuidverzorging en haaroliën (bijvoorbeeld gedurende de nacht).

De verpakking van Kevin Murphy Young Again

… is erg modern en heel anders dan typische producten. Het ontwerp is karakteristiek voor Kevin Murphy producten. De fles is niet rond noch rechthoekig – het is vijfhoekig, met een egaal paarse kleur. De verpakking is versierd met niets anders dan simpele, witte letters en een ingegraveerde K (het logo van het merk). Ondanks dat het gemaakt is van plastic, springt deze unieke fles toch in het oog. Het heeft een kleine pomp als applicator.