YVES ROCHER HAIR REPAIR OIL

Yves Roche Hair Repair Oil is een Franse samenstelling voor haar dat genezing en voedingsstoffen nodig hebt. Dankzij de redelijk goede selectie van werkzame ingrediënten, levert het product het haar een buitengewone verzorging.

Het heeft geweldige verzorgende en beschermende eigenschappen en voorkomt dat het haar uitdroogt.

De effecten van Yves Rocher Hair Oil

… worden bevestigd door vele gebruikers. Als je het aanbrengt, zal je voelen dat je haar zachter en glanzender is, en dat het heerlijk ruikt. De olie maakt het haar niet vet of overbelast. Yves Rocher Hair Repair Oil versterkt de glans en maakt het gemakkelijker om de lokken te ontklitten zonder hard te trekken of scheuren.

De samenstelling van Yves Rocher Hair Oil

… is erg interessant en natuurlijk. Er zijn geen ongewenste siliconen, die in de meeste haarzorgproducten zitten. Yves Rocher Hair Oil is gemaakt zonder alcoholen en aroma’s die allergieën kunnen veroorzaken. Wel bevat het vitamine E, en natuurlijke, plantaardige oliën.

Actieve ingrediënten:

  • Zonnebloemolie,
  • Raapzaadolie,
  • Castorolie,
  • Jojobaolie (goud uit de woestijn),
  • Borageolie,
  • Babassuolie,
  • Macadamiaolie.

Yves Rocher Hair Oil

… heeft een erg milde en prettige geur, die het haar bedekt met een fijne mist. Het is niet te zoet. De olie is iets vloeibaarder dan andere oliën, waardoor het snel wordt opgenomen in het haar. Je hebt geen grote hoeveelheden nodig om het haar gelijkmatig te bedekken. Daarom is Yves Rocher Hair Repair Oil erg kost-effectief.

De gebruiksaanwijzing voor Yves Rocher Hair Oil

… is duidelijk gedefinieerd. Helaas kunnen we onze verbeelding niet volledig in de vrije loop laten gaan. Je moet het haar ongeveer 10 minuten voor de wasbeurt op droog haar aanbrengen, terwijl je het gelijkmatig verdeelt. Voor een intensievere werking kun je en handdoek (geweekt in warm water) omwikkelen – Yves Rocher Repair Oil zal sneller worden geabsorbeerd. Vervolgens kun je het haar wassen met shampoo, zoals je altijd doet.

De verpakking van Yves Rocher Repair Oil

… is redelijk groot. De grote fles van 150 ml wordt afgesloten door een verfijnde bruine dop. Een kleine streep kleur van de olie is zichtbaar door de zijkant van het heldere plastic. Helaas heeft de producent niet veel aandacht besteed aan de applicator, die niet gemakkelijk te gebruiken is.