DAVINES AUTHENTIC NOURISHING OIL

Deze veelzijdige Davines Authentic Nourishing Oil heeft geweldige verzorgende en hydraterende eigenschappen. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten, waardoor het als een antioxidant werkt en voor bescherming zorgt. Het product vertraagt de veroudering van lichaamscellen, versterkt en repareert.

Davines Authentic Hair Oil kan ook worden aangebracht op het lichaam en het gezicht.

De effecten van Davines Authentic Oil

… zijn bevestigd in vele reviews. De olie verzekert de genezing van beschadigde haarpunten, houdt het haar gezond en voegt vocht toe aan de hoofdhuid, al na enkele keren gebruik. Het haar wordt glad, glanzend en prettig aan te raken. Davines Authentic Oil werkt op een soortgelijke manier in de huidverzorging.

De samenstelling van Authentic Nourishing Oil

… is een van de rijkste onder de haarverzorgingsproducten. De olie bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten: vier interessante plantaardige oliën, een extract, vitamine E en maar liefst acht essentiële oliën. Deze laatste leveren meer dan alleen geur. Ze genezen het de hoofdhuid en het haar. Er is een reden waarom ze in zulke grote hoeveelheden zijn toegevoegd.

Actieve ingrediënten:

  • Sesamolie,
  • Saffloerolie,
  • Zonnebloemolie,
  • Jojobaolie,
  • Tuberose-extract.

Davines Authentic Nourishing Oil

… is een erg lichtgewicht en gemakkelijk geabsorbeerde cosmetica. Je hebt niet veel nodig voor een enkele applicatie, omdat het gemakkelijk verspreidt op het haar en de hoofdhuid. Als je het alleen in de haarzorg gebruikt, gaat het product lang mee. De olie zal minder efficiënt zijn als je het ook aanbrengt op je lichaam en gezicht. Davines Authentic Oil is rietkleurig en ruikt erg lekker. Het heeft het karakteristieke aroma te danken aan een origineel mengsel van essentiële oliën.

De gebruiksaanwijzing voor Davines Authentic Oil

… geven je geen ruimte voor creativiteit. De instructies zijn er duidelijk: breng een paar druppels van Davines Authentic Nourishing Oil aan op een vochtige hoofdhuid en haar. Leg je focus op de haarpunten. De olie kan vóór of na het wassen worden aangebracht. Davines Oil hoeft niet te worden uitgespoeld.

De verpakking van Davines Authentic Nourishing Oil

… is een glazen, heldere en erg simpele fles van 140 ml. Het heeft een aluminium dop en is versierd met een wit etiket. Een portret van een vrouw aan de binnenkant van het zwarte etiket is zichtbaar door het glas. Deze simpliciteit is typerend voor producten van Davines. De olie heeft geen handige applicator.