MATRIX OIL WONDERS INDIAN AMLA

Matrix Oil Wonders Indian Amla is een van de drie producten in de oriëntaalse haarverzorgingslijn. Het is bedoeld voor broos, beschadigd en gevoelig haar. Het hoofdingrediënt is een extract van de Indische kruisbes (amla).

Deze is verrijkt met extra stoffen. Zo’n combinatie verzekert glad en zacht haar.

De effecten van Indian Amla

… zijn enkel gebaseerd op de eigenschappen van twee actieve ingrediënten, dus het product biedt zeker geen intensieve behandeling. In theorie garandeert het de reparatie van je haar, maar in de realiteit is deze genezing totaal niet effectief. Matrix Oil Wonders Indian Amla werkt aan het haaroppervlak in plaats van in de interne structuur: het levert zachte en gladde lokken met een versterkte glans. Als je te veel gebruikt, raakt het haar verzwaard en vettig. Het werkt meer als een styling serum dan als een versterkende haarolie.

De samenstelling van Matrix Oil Wonders Indian Amla

… is gebaseerd op siliconen en schadelijke alcoholen die het verlies van waardevol water versnellen. Slechts een klein gedeelte bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Omdat de ingrediëntenlijst erg kort is, zou je denken dat dit product veilig is, maar niets is minder waar. Zelfs kleine hoeveelheden van schadelijke stoffen blijken potentieel schadelijk en simpelweg onnodig te zijn. Matrix Oil Wonders Indian Amla is niet natuurlijk. Het bevat geen oliën, dus het feit dat het een haarolie wordt genoemd, is een beetje misleidend.

Actieve ingrediënten:

  • Olijvenextract,
  • Indische kruisbes (Amla) Extract.

Matrix Oil Wonders Indian Amla

… is erg vloeibaar. De consistentie lijkt niet op natuurlijke oliën, waarschijnlijk omdat er geen oliën inzitten. De heldere en vloeibare formule wordt goed opgenomen door het haar. De kleur van Matrix Oil Wonders Indian Amla is redelijk normaal, maar de aroma is erg karakteristiek. Als je niet van peperkoek houdt, dan zal de kruidige en intense geur van het product je waarschijnlijk niet aanspreken. Het zal prettig zijn voor degenen die van sterke aroma’s houden.

De gebruiksaanwijzing voor Oil Wonders Indian Amla

… zal geen problemen opleveren. Je brengt een klein beetje van de olie aan op droog of vochtig haar; wat je kiest is aan jou. Matrix Oil Wonders hoeft niet te worden uitgespoeld. Het wordt aangeraden om de olie samen met Matrix conditioner te gebruiken, wat zou leiden tot betere resultaten. Dit zou voor problemen kunnen zorgen als je maar één Matrix product hebt. Een belangrijk punt: de olie is niet geschikt voor op de hoofdhuid.

De verpakking van Matrix Oil Wonders Indian Amla

… is een cilindrische fles met een standaard grootte, gemaakt van dun plastic. Het is zeker geen verpakking die de vloeistof effectief beschermt. Je kunt de olie zien door de semi-transparante zijkanten van de fles. De naam van het merk en het product staat op het etiket, omringd door grafische druppels. De dominante kleuren zijn goud en zwart.