KERASTASE ELIXIR ULTIME VERSATILE BEAUTIFYING OIL

Tot voor kort gepresenteerd als de meest luxueuze haarolie. Kerastase Elixir Ultime producten zijn de must-have in vele haarsalons. De originele versie is een veelzijdige schoonheidsolie voor alle haartypes. Het verzorgt het haar, levert zijdezachte, gladde lokken, biedt bescherming en laat het haar stralen.

Ook verhoogt het de weerstand tegen schadelijke externe factoren.

De effecten van Kerastase

… zouden complex moeten zijn. In de realiteit werkt Kerastase Elixir Ultime echter voornamelijk aan de oppervlakte van het haar. Het verhoogt de glans en maakt de haren zijdezacht dankzij vele siliconen. Tegelijkertijd wordt het haar beschermd tegen de werking van externe factoren, zoals zonlicht en toxines. Het gladde haaroppervlak is niet alleen vol glans, maar ook verzorgd en gehydrateerd. Kerastase Elixir Ultime Oléo-Complexe maakt de styling en het borstelen gemakkelijker. Het vermindert kroes. En dat is alles.

De samenstelling van Elixir Ultime Oléo-Complexe

… zal je op een negatieve manier verrassen. Hoewel het vier natuurlijke en redelijk exotische oliën bevat, zitten er ook vele onnatuurlijke stoffen in. Het hoofdingrediënt bestaat uit siliconen. Helaas niet de veilige, die je er gemakkelijk uit kunt wassen. Ook zitten er parfums in die allergische reacties kunnen veroorzaken, en een sterk uitdrogende alcohol. Kerastase Elixir Ultime heeft niets om trots op te zijn.

Actieve ingrediënten:

  • Maisolie,
  • Arganolie,
  • Camelliaolie,
  • Pracaxi-olie.

Kérastase Elixir Ultime

… heeft een gouden, redelijk dikke formule. Het kan gemakkelijk worden verspreid over het haar, maar heeft tijd nodig om te worden geabsorbeerd. Het kan een vettige laag veroorzaken en het haar verzwaren. Daarom werkt het niet op fijn haar. Als je te veel van Kérastase Elixir Ultime aanbrengt, kan je haar erg vettig worden, en het kan moeilijk uit te spoelen zijn.

De gebruiksaanwijzing voor Versatile Beautifying Oil

… zal worden gewaardeerd door vrouwen die het fijn vinden om te kunnen variëren in het gebruik van hun producten. Elixir Ultime kan op drie manieren worden aangebracht: op vochtig haar vóór het stylen om het gemakkelijk te kunnen kammen; op droog haar na het stylen voor extra glans; of in de dagelijkse haarzorg om het haar te beschermen, te voeden en glad te maken. Kerastase Elixir Ultime is niet geschikt voor hoofdhuidverzorging.

De verpakking van Kérastase Elixir Ultime Oléo-Complexe

… is erg presentabel. Het is gemaakt met oog voor detail. Het dikke glas verzekert de vloeistof. De vorm van de fles is erg handig, of je nu de versie van 100 ml of die van 50 ml (de minder populaire variant) hebt. De precieze pomp (die ideale porties uitmeet) en het elegante gouden ontwerp zijn sterke kanten van het product.